טיפול בסרטן לבלב

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

27/04/2016 | 19:41 | מאת: דנה

שלום רב, איזה טיפול משלים מומלץ למי שאובחן עם סרטן לבלב שהתפשט כבר לכבד ואמור להתחיל כימותרפיה בימים הקרובים? אודה לכל תשובה.

28/04/2016 | 11:20 | מאת: met ductal ca of pancreas

בתלות: בסוג הכימותרפיה במצבו הקליני במצבו הנפשי במחלות רקע ותרופות שלוקח (במידה ויש) בתוצאות של בדיקות גנטיות/מולקולריות של הגידולים במידה ובוצעו

תוספים מומלצים כטיפול בסרטן לבלב: ויטמינים A,E,K,D צמחי מרפא: ארטימיסיה, ברברין, בוסביליה, תוספים אחרים: קורקומין, רסברטרול, קוארצטין, מלטונין, אומגה 3. ד"ר יוסף ברנר

10/05/2016 | 01:41 | מאת: ארז

בסרטן הלבלב? אפשר לקבל סימוכין לכך? האם אלו לא מתנגשים עם הטיפולים הרגילים?

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן