סרטן השד

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/10/2015 | 18:18 | מאת: ליאת

חליתי לפני מעל 4 שנים בסרטן שד מקומי. עברתי ניתוח והקרנות וטיפול בטמוקסיפן של 10 חודשים, שהפסקתי בשל תופעות לוואי. בזמן האחרון אני חשה בכאבים שהחלו ברגל ועברו לגב ולצוואר. אורתופד אמר שיש לי עקמת והיפנה אותי לפיזיותרפיה. האונקולוגית שלי הפנתה אותי למיפוי עצמות בו נכתב: קיימות קליטות פתולוגיות חדשות בפמור הימני פרוקסימלית, במפרקי ירך שמאל ובאיליום מימין ומשמאל ברמוס פוביס משמאל, באיסכמיום משמאל ב- RT+LT SIJ, בחוליות ע"ש טורקלי T5-6 ו-C7 ואי סדירות חדשה בחוליות ע"ש מותני. קליטות חדשות בצלעות קדמיות ואחוריות מימין ומשמאל. קליטות חדשות בגולגולת פריאטלית ואי סדירות חדשה לאורך הסטרנום. בסיכום- קליטות פתולוגיות חדשות בשלד יכולות להתאים במיפוי לגרורות. אני רוצה להוסיף שהסמן CA-15-3 הוא 1806. האונקולוגית שלי אמרה שיש חשד לגרורות ורוצה שאקח פמרה וזומרה בעירוי. החשש שלי שחשד זה לא בטוח גרורות, ולכן האם כדאי לי ליטול את התרופות הנ"ל?

אין ספק שמדובר בגרורות בעצמות ואת צריכה להשתמש בטיפול שהומלץ ד"ר יוסף ברנר

07/10/2015 | 07:26 | מאת: ליאת

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן