גרביולה,אנונה,פאו פאו,פאפיה

דיון מתוך פורום  טיפולים משלימים בסרטן

06/09/2011 | 16:53 | מאת: אבנר

האם כל הנ"ל הם שמות שונים לעץ טרופי אחד קבלתי המלצה חזקה על גרביולה למניעת סרטן(במשפחתי הסרטן משתולל) במידה והשמות הנ"ל אינם של עץ אחד,נדמה לי שהפאפיה הוא נפוץ ונגיש בישראל האם גם הוא כה יעיל במניעת סרטן,

07/09/2011 | 09:34 | מאת: צביה רן

07/09/2011 | 09:41 | מאת: צביה רן

אני יכולה להגיד לך בברור שאנונה ופאפאיה הן שונות לחלוטין. איני יודעת לגבי השאר. אנונה היא ירוקה והקליפה שלה נראית כמו קשקשים גדולים, הפרי לבן עם גרעינים גדולים שחורים. פאפאיה היא ירוקה בחוץ או כתומה כשהיא בשלה, הפרי כתום וכשפותחים אותו (עם סכין) הוא קצת מזכיר מילון כשהגרעינים השחורים נמצאים בחללו. שני הפירות טרופיים וטעימים מאד. לפפאיה תכונה חשובה מאד שעוזרת לעיכול, ונדמה לי שלאנזים שלה קוראים פאפאין. לגבי מניעת סרטן אורח חיים בריא יכול לעזור לך וזה כולל תזונה, פעילות גופנית וגם טיפול בחלק הרגשי, כי הרבה מחלות פורצות על רקע טראומות או אירועים קשים בעבר. הבעיה שאף אחד לא יכול להבטיח לנו חסינות גם אם נשתדל ביותר. אבל לפחות נדע שעשינו כמיטב יכולתנו. אם תכתוב לי למייל אשלח לך ספר במתנה שכתבתי זה עתה "לחיות חיים בריאים - המדריך הקצר". זה ממש ספר ברמה של מתחילים באורח חיים בריא. כל טוב, צביה רן מומחית לליווי מתמודדים עם סרטן ובני משפחותיהם http://www.heal-la.co.il

08/09/2011 | 00:18 | מאת: יגאל

פאפאיה Carica papaya נקראת גם פאו פאו במספר ארצות - זה הפרי הכתום שיש בהרבה גינות בארץ. תה מהעלים שלה היה נהוג באוסטרליה לטיפול בסרטן - ע"פ ידע שנלמד מהאבוריג'ינים.ב 2009 אוניברסיטת טוקיו בדקה תמצית מהעלים של קרוב ל-20 סוגי סרטן במעבדה ונראו תוצאות מדהימות. Annona muricata- graviola פרי שנאכל בברזיל ,לא גדל בארץ ,זוהי לא אנונה שקונים בשוק,אלא קרובת משפחה. הצמח משמש בברזיל ובטרופיקס כצמח אנטי סרטני חזק ביותר ומולץ ע"י לסלי טיילור לטיפול בסרטן ,לסלי היא בעלת שם דבר בכל מה שקשור למחקר וקידום צמחי האמזונס. היא מחשיבה את הצמח כמספר אחד לטיפול בסרטן. http://www.rain-tree.com/graviola.htm Annonaceous acetogenins שיש בצמח זה ובצמח הפאופאו מארה"ב - Asimina triloba נמצאו יעילים מאוד לטיפול בסרטן ,כאשר חלק מהחומרים חזקים פי 10000 (עשרת אלפים)מאדרימיצין. הסבריו של פרופוסר מקלוגלין http://www.youtube.com/watch?v=d8CKs5S74v8

08/09/2011 | 21:27 | מאת: ליגאל

ואני חשבתי שאלוורה הוא הכי טוב שלטענתך מרפא 80% מחולי הסרטן. בחיפושי לא מצאתי אפילו מחקר קליני אחד המראה כי גרביולה מרפא סרטן בחולים. גם לא אלוורה.

צמח מרפא זה בשמותיו השונים צומח בברזיל. מחקרים במעבדה מראים פעילויות מסוגים שונים כנגד סרטן. בין השאר פעילות ציטוטוקסין, פעילות כנגד EGFR ופעילות כנגד משאבת ה MDR דבר המונע עמידות של תאי סרטן לטיפולים בכימותרפיה. במחקרים במעבדה נמצאה יעילות כנגד סרטן שד, מעי גס, ריאה, כבד, ערמונית ולבלב. אין מחקרים קליניים עם צמח מרפא זה. ד"ר יוסף ברנר

מנהל פורום טיפולים משלימים בסרטן