נקע בכף רגל שמאל -כאבים קרוב לחודש

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/07/2007 | 14:35 | מאת: דלית

שלום רב, לפני כשלושה שבועות קפצתי לא נכון והרגשתי כאב עז בכף רגל שמאל, הובהלתי למר"מ שם קיבלתי זריקת וולטרן וחבשו לי בתחבושת אלסטית.השתדלתי כמה שיותר להרים את הרגל (גם בעבודה בישיבה) ועדיין יש לי כאבים חזקים והמקום נפוח (פחות ממה שהיה בהתחלה וגם שטף הדם עבר) עשיתי צילומים ולא נראה שבר. האם הגיוני שעדיין יכאב לי מאד ? ואם כן כמה זמן עוד ?

12/07/2007 | 13:08 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

דלית שלום. מאחר ולא בדקתי אותך ולא ראיתי צילומים לא אוכל לדעת אם עדיין הגיוני שיכאב לך. אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. יש פגיעות שונות שלא רואים בצילום או ש"מפספסים" בשלבים ראשוניים לכן ההמלצה הנ"ל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול