חום בתחתית כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/07/2007 | 00:41 | מאת: מתן

שלום קוראים לי מתן. יש לי פלטפוס ברמה גבוהה . אני לובש מדרסים שעוצבו לפי כף הרגל. אבל יש לי בעיה שאני לובש את הנעליים: אני מרגיש חום חזק מאוד בין המדרס לתחתית כף הרגל , חום בלתי נסבל שגורם לי להוציא את הנעל כדי לנתק מגע עם המדרס. עשיתי כמה דברים כדי לפתור את הבעיה (שלא עזרו): * החלפתי את הציפוי של המדרס * קניתי נעל חדשה *החלפתי סוגי גרבים שום דבר לא עזר.. מה אני צריך לעשות כדי להפתר מההרגשה המציקה הזאת?? תודה מראש מתן.

11/07/2007 | 11:44 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מתן שלום. נבדקת ע"י רופא עור? אולי יש פטרת או משהו כזה? יתכן והמדרס לא מתאים? בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול