כאביי רגלים נוראיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

07/07/2007 | 14:51 | מאת: מירב

אני סובלת זה כמה שנים מכאביי רגלים כללים במיוחד כשקר או כשמזגן פועל בחדר סגור. הנני בת 25 ועברתי מס טיפולים ובדיקות שלא העלו כלום . אני עדיין סובלת במיוחד בימות הקיץ החמים שכל מקום אליו אגיע ילווה במיזוג מקפיא. עזרו לי לדעת מהיכן כאבים אלו מגיעים ומה אפשר לעשות כדי למנוע אותם. אני עובדת ולומדת ונמצאת הרבה שעות על הרגליים ואף עוסקת בפעילות ספורטיבית אך איני חושבת שזה קשור. אשמח להסברים ותובנה. תודה רבה על ההתיחסות.

08/07/2007 | 22:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מירב שלום. לצערי אין לי הסבר לתופעה המתוארת. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול