כאבים עזים בשתי כפות הרגלים בלילה בלבד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

04/07/2007 | 20:35 | מאת: רוני

לרופא שלום, מזה חודש יש לי כאבים עזים בכל שתי כפות הרגלים בלילה. בהליכה אין לי כאבים. מזה שבוע אני לוקחת ARCOXIA 120 MG ו- DICLOFENAC SODIUM 1%. התחלתי גם עם מדרסים (קשת לא פלטפוס). התרופה עזרה, אך הכאבים עדין עזים. כף הרגל הקדמית מנופחת, כל כף הרגל אדומה. איני יושנת כבר חודש בלילות מכאבים, וחסרת תקווה - מה עלי לעשות ? תודה תודה על מענה מהיר

06/07/2007 | 08:55 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רוני שלום. עלייך לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול