כאב כף רגל תוך כדי הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/06/2007 | 16:37 | מאת: אורלי

במהלך הליכה חשתי לפתע כאב חד בכף הרגל בעיקר באזור העקב. אחרי מתן מנוחה לרגל נרגע מעט הכאב ואני יכולה להלך (יש עדיין כאבים אבל נסבל), הבעיה היא שהזרת של הרגל החלה לכאוב והיא במצב כמעט רדום כל הזמן (הזרת לא נפוחה). רציתי לדעת על מה מדובר?

03/07/2007 | 13:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אורלי שלום. לא ניתן לדעת ללא בדיקה מסודרת אך זה נשמע כמו בעיה עתבית מקומית. פני לבדיקה של אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

03/07/2007 | 13:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אורלי שלום. לא ניתן לדעת ללא בדיקה מסודרת אך זה נשמע כמו בעיה עצבית מקומית. פני לבדיקה של אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול