דרבן העקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/07/2007 | 23:38 | מאת: רות

יש לי דורבן בעקב וכאבים מזה שבועיים. במכבי קובעים פיזיותרפיה רק לעוד חודש בערך ואני וצה פתרון קסם מהיר. מה העלות של טיפול חד פעמי בגלי הלם בערך איפה מומלץ באזור השכונו הצפוניות של תל- אביב? מה היעילות של הטיפול? רותי

03/07/2007 | 13:46 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רות שלום. אין לכך פתרון קסם מהיר. לגבי גלי הלם עלייך לברר את שאלותייך במכונים שמבצעים טיפול זה. כתבי גלי הלם בגוגל ותמצאים כמה מכונים שאת רוצה. לגבי יעילות ? תלוי באיזה ספר את קוראת... בין 50 ל-90 אחוז. אני מעריך שזה משהו כמו 60-70 אחוז. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול