כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

28/03/2015 | 19:45 | מאת: שירה

אני בת 37, בכושר טוב. ובמשקל תקין. ללא סכרת. מידי כמה ימים יש לי תופעה משונה של נפיחות מקומית ואדומה בחלק הפלנטרי של כף הרגל יתכנו מספר נפיחויות ברגל אחת או שתיים. הנפיחות כואבת מאד ומקשה לי מאד על ההליכה. הליכה עם נעלי ספורט מקלה על הכאבים אך אינה פותרת את הבעיה. הנפיחות בדכ עוברת אחרי כ 24 שעות. האם יש לכם רעיון מה זה ולמי עלי לפנות לטפל בזה? תודה (-:

שלום רב ממליץ להבדק על ידי אורטופד ולבצע סונר לאיזור הניפחות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול