שבר תלישה וקרע חלקי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/11/2014 | 23:41 | מאת: אורלי

שלום רב לפני כ -4 חושים קרסה לי כף רגל ימין פנימה בהליכה במדרכה שלא היתה ישרה. הייתי במיון אובחן נקע הומלץ על מנוחה, הכאבים לא נרגעו לאחר שבועיים של מנוחה, נשלחתי לצילום חוזר שלא היה בו שום מיצא גרמי. והמלצה לפזיוירפיה. פניתי למומחה לכף רגל שהפנה אותי לצילום סטרס , וכן לאולטרא סאונד קרסול ואובחן בו שבר תלישה וקרע חלקי ברצועות, הכאבים אכן נחלשו, אך הקרסול קורס לי בכל מהמורה או בהליכה פשוטה במדרון וכמו כן הקרסול עדיין נפוח , מה ההמלצה שלכם לעשות עוד ואם יש טיפול לעניין או שהקרסול יתרפא עם הזמן? יש לציין שהרופא של האולטרסנד המליץ על c.t קרסול , מה המטרה של הסיטי, אם אין מה לעשות , איזה מין תשובות הוא יוכל לתת. הבנתי שהעזרה היחידה היא פזיוטרפיה .תודה מראש

שלום רב במידה והתלונות הן על אי יציבות של הקרסול, ממליץ לבצע פיזיותרפיה אינטנסיבית. במידה וטיפול זה כושל, אזי יש לשקול טיפול ניתוחי לחיזוק הרצועות. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול