שלום - שבר בפטישון פנימי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/05/2011 | 00:24 | מאת: ארז א

שלום לפני חמישה שבועות עברתי פציעה בעקבות משהו שנפל על הקרסול השמאלי שלי במהלך השירות הצבאי. נלקחתי לבית החולים והוחלט לעשות לי ניתוח לקיבוע בעזרת 2 ברגים את הפטישון הפנימי ברגל שמאל. אני עברתי את הניתוח יום לאחר הפציע ואני כבר 5 שבועות מגובס בסד גבס עם תחבושת. אמרו לי 6 שבועות ללא דריכה. ועכשיו רציתי לדעת מתי אוכל לשוב וללכת כרגיל? והאם כדאי להתחיל לדרוך כבר עכשיו על הרגל למרות שהומלץ רק בעוד שבוע? תודה רבה

23/05/2011 | 13:16 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ועכשיו רציתי לדעת מתי אוכל לשוב וללכת כרגיל? - זה מאוד אינדיוידואלי. לא ראיתי צילומים ולכן לא אוכל לנחש. והאם כדאי להתחיל לדרוך כבר עכשיו על הרגל למרות שהומלץ רק בעוד שבוע? - לא. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול