גידול בכף הרגלglomangioma

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

18/05/2011 | 18:07 | מאת: לינור

אני בת 25 ולפני חצי שנה התגלה לי גידול בצד שמאל של רגל שמאל לאחר שביצעתי MRI הוחלט שכדאי להוציא את הגוש בניתוח לאחר הניתוח הביופסיה של הגוש הצביעה על כך שהוא מסוג glomangioma לצערי עכשיו הגידול חזר גדול וכואב יותר מאז הניתוח נשאר לי תחושת נימול בכף הרגל ליד הבוהן ואני מפחדת לעשות ניתוח נוסף והייתי רוצה להתיעץ עם רופא נוסף האם כדאי להתיעץ עם אורטופד כף רגל נוסף או שיש אולי רופא שמכיר סוג גידול מסוג זה ושאוכל להתיעץ איתו? אני אשמח לעזרה בדקתי אם רופא המשפחה והוא לא מכיר בכלל גידול מהסוג הזה כמו כן חיפשיתי בגוגל ולא מצאתי דבר

23/05/2011 | 13:13 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

כנראה יש שיבוש בשם, השם לא מוכר לי. בכל מקרה, אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורתופד העוסק באורתופדיה אונקולגית. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול