ספידות וגרביים שנקרעים בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/05/2011 | 20:19 | מאת: עבריה

שלום, יש לי איזה קטע לא ברור שהגרביים והספידות (שאני מחליפה לרוב) נקרעים בעקב. תוך יום יומיים נהיה חור ואח"כ הולך ונשחת במהירות, יוצא שאני קונה ספידות חדשות כל כמה שבועות. אמרו לי שאולי זה דורבן, אבל העניין הוא שכואב לי רק כשאני הולכת הרבה על הספידה הקרועה לא כואב לי סתם ככה. מה זה יכול להיות? תודה רבה..

20/05/2011 | 11:29 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

זה לא דורבן. בשביל מה את צריכה ספידה אם לא כואב לך כלום? מעבר לכך יתכן שיש בעיה מבנית שגורמת לכך. אם אין כאבים אז לא הייתי מתחיל בדיקות ובירורים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול