שושנה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/05/2011 | 15:28 | מאת: רפאל

שלום אני בת 57 חולת סכרת לפני מספר חודשיםהיו לי כאבים ולחץ בשתי הרגלים ולאחר מכן אודם מעל כף רגל ימין.ניגשתי לרופא קיבלתי אפניה לבדיקת אולטרסונטד בבדיקה יצא שהכל בסדר ואין לי טרומבוזה קיבלתי אנטביוטיקה עכשיו זה חזר שנית אדום ושנית לחץ ברגל השניה קיבלתי פניצלין בזריקה פעם בחודש ל6 חודשים השאלה שלי האם זה עובר ומה ההשלכות של הפנצילין לגוף בתודה מראש

12/05/2011 | 08:31 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בעניין זה בררי אצל רופא עור, פנימאי או מומחה במחלות זיהומיות. לא מדובר בבעיה אורתופדית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול