שבר במסרק כף ה רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/01/2017 | 20:45 | מאת: יוסף

כתוצאה מנפילה שברתי את מסרק כף הרגל (הזרת)גובסתי .ולאחר 6שבועות הורידו הגבס ובצילום נראה שהשבר לא היתאחה.האורטופד יעץ לי לא לדרוך על הרגל לנעול מגף מיוחד למשך חודש.התיעצתי עם מומחה שאמר לי שהמגף לא יעזור וצריך ניתוח.יש לציין שכפות רגליי גבוהות (דפורמציה)כך שזה מקשה על הריפוי.מה עושים כדי לברוח מניתוח.? (

שלום רב ממליץ להתייעץ עם מומחה לכף רגל וקרסול טרם החלטה על ניתוח. לעיתים עם ממתינים זמן רב השבר מתאחה אך כל מקרה לגופו. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול