נקע בקרסול ללא סימני נפיחות או אדמומיות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

06/01/2017 | 10:06 | מאת: נטלי

שלום רב, אני כרגע נמצאת בחול ונראה כי סובבתי את הקרסול בהתחלה הרגשתי טיפה כאבים והיה לי קשה ללכת בהמשך זה ממש החמיר ולא יכלתי לדרוך על כף הרגל, רכשתי תחבושת אלסטית וביצעתי קומפרסים לא נראים כל סימני החלמה, דבר נוסף הוא שאין לי כל סימן לאדמומיות או נפיחות, אך ורק קושי בדריכה והליכה. מאחר ואני בחול אי לי את היכולת לגשת בקלות למרפאה או בית חולים. אודה להמלצה מה כדאי לעשות בהמשך? תודה מראש, נטלי

שלום רב מדובר ככל הנראה בנקע קל. ממליץ על קומפרסים קרים, הרמת הגפה, ונוגדי כאבים. בברכה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול