אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר אייל ריינשטיין MD, PhD - גנטיקה רפואית

פורום אורטופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

המחלקה האורתופדית במרכז רפואי רבין, בי"ח בילינסון, עוסקת בתחום רחב של פעילויות: ניתוחי החלפות מפרקים לסוגיהם, ניתוחי עמוד שדרה, כירורגיה של היד, הכתף, הברך, כף הרגל והקרסול, רפואת ספורט, ארתרוסקופיות, שברים, קיבועים וכמובן טראומה לכל סוגיה. בנושאים אלה ואחרים תינתנה תשובות רופאי המחלקה המומחים בתחום. בין היתר יכללו הנושאים: יעוץ בקשר לנכות אורתופדית, עקב פגיעות מלחמתיות, תאונות עבודה, תאונות דרכים, תאונות ספורט, תאונות בית ועוד. קדימויות הטיפול בנפגע רב מערכתי, סדר הפעולות החיוניות בטיפול הראשוני, סיווג הפציעות מהתחום האורתופדי, בחירת הטיפול המיטבי המומלץ לכל פגיעה ופגיעה, תוך פירוט המידע לגבי אופני טיפול אחרים, לפי יתרונות וחסרונות כל שיטה, תוך ניסיון להתאמה ייחודית לגבי כל מטופל ומטופל.
להמשך...
חיפוש מתקדם
RE: עיבוי גיד ה-TP
מחבר:דנה
תאריך:26/6/2008
שעה:13:10
שלום בטי,
ממש לא רופאה, אבל -
תחושה של שריפה יכולה להעיד כבר עם מעבר לדלקת, ייתכן שכבר נוצרה איזו פגיעה עצבית
ואם אתופן לא עוזר לך , אולי כדאי להחליפו לאחת מהתרופות האחרות ממשפחת הNSAids

אם זו דלקת, וזה הגיוני שאכן גרמת לעוד דלקת, מאחר שאכן הלכת הרבה וגרמת לחיכוך ממושך, הרי יש לתת לה את הזמן הדרוש לה להחלמה.
סבלנות וטיפול תרופתי, ואולי גם - משחה לטיפול חיצוני אזורי - הם התרופה כאן...

רפואה שלמה,
דנה

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  עיבוי גיד ה-TP    פריש בטי 
23/06/08 18:20
  RE: עיבוי גיד ה-TP    מיכי מנהיים 
26/06/08 00:26
  RE: עיבוי גיד ה-TP    דנה 
26/06/08 13:10
שלום רב, אני פונה אליכם כיוון שאני נמצאת במבוי סתום ומיואשת לחלוטין. לפני כ-7 חודשים החלו כאבים חזקים בקשת בקרסול רגל ימין. לאחר צילומים, ואולטרא סאונד וייעוץ מומחה לכף רגל התחלתי בטיפול שמרני שכלל AIRCAST פיזיותרפיה ובשלב מאוחר יותר גבס מפלסטיק. לאחר שכל הטיפול הנ"ל לא עזר במיוחד נשלחתי ל-MRI שהעלתה את התוצאות הבאות: מוקדי אות חריג/בצקת בפרט במוח העצם סביב המפרק הטאלו-נביקולרי ללא מוקד סובכונדרלי. עיבוי גיד ה-TP עם תפליט בשרוול ללא אות חריג. הדגמה תקינה של רצועות שאר הגידים כולל הספרינג ללא אות חריג, קר או תפליט. הדגמה תקינה של עקב אכילס ופסיה פלנטרית. לנוכח זה טען המומחה שהייתי אצלו שאין מקום להתערבות כירורגית ולהמשיך בטיפול השמרני ואכן המשכתי והיתה הקלה די רבה. (עלי לציין שאני הולכת גם עם מדרסים מיוחדים שהכינו לי). לפני כשבועיים נסעתי לחו"ל, וכמו בחו"ל הולכים הרבה ברגל והתחילה לי כנראה שוב דלקת וכאבי תופת שלא יכולתי לדרוך. הרגשה של שריפה בכל איזור החלק העליון של גב כף הרגל. זה המצב הנוכחי. הכאבים ממשיכים אני מקבלת כרגע אתופן להרגעה, אולם יותר מרבע שעה אינני יכולה ללכת.כאבי תופת.נא דעתכם והצעתכם. בתודה, בטי
לטיפול ב PTD : או מדרס תפקודי או סד דינמי בשם RICHI BRACE שניהם מיוצרים בארה"ב לפי מידות גבס.
שלום בטי, ממש לא רופאה, אבל - תחושה של שריפה יכולה להעיד כבר עם מעבר לדלקת, ייתכן שכבר נוצרה איזו פגיעה עצבית ואם אתופן לא עוזר לך , אולי כדאי להחליפו לאחת מהתרופות האחרות ממשפחת הNSAids אם זו דלקת, וזה הגיוני שאכן גרמת לעוד דלקת, מאחר שאכן הלכת הרבה וגרמת לחיכוך ממושך, הרי יש לתת לה את הזמן הדרוש לה להחלמה. סבלנות וטיפול תרופתי, ואולי גם - משחה לטיפול חיצוני אזורי - הם התרופה כאן... רפואה שלמה, דנה
אין לי מה להוסיף על מה שכתבה דנה, אך נראה כי יש טעם בבדיקה חוזרת של המומחה שבדק אותך בעבר. בברכה - דר' טיטיון.

חיפוש מתקדם