תנועות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

23/07/2014 | 06:03 | מאת: מור

היי אני בשבוע 38 פלוס 5 ורציתי לדעת עם יש דבר כזה תנועות מרובות , במשך כל הלילה אני מרגישה אותה משתוללת ממש לילה שלם האם זה תקין ? או שיש בעייה ?

23/07/2014 | 16:20 | מאת: צביה רן

שלום מור, את נמצאת בשבוע 39 וכמובן שהעובר יותר פעיל לקראת הלידה. לפי התיאור שלך העוברית שלך משתוללת בלילה. האם במשך היום היא פחות פעילה? נסי לבדוק אם קשר לתנוחת השינה שלך. אם את מוטרדת, לכי לבדיקה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה