מנסים להכנס להריון עוד שאלה..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/07/2014 | 15:22 | מאת: שלי

כאמור בני 32 מנסים להכנס להריון מזה שבעה חודשים ללא הצלחה. כל פעם שמגיע מחזור יש אכזבה מחדש.. מתלבטת האם להמשיך כרגיל או לפנות לייעוץ ואם כן באיזה שלב?..

15/07/2014 | 06:30 | מאת: צביה רן

שוב שלום שלי, לדעתי, כן לעשות בדיקות, גם לך וגם לבן זוגך, אבל לא להתחיל טיפול הורמונלי או טיפולי פוריות כדבר ראשון, אלא לאחר בדיקות לפנות לרפואה מתחום הרפואה הסינית, רפלקסולוגיה, תזונה וכו'. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה