הפרשה דמית שבוע 39 אחרי בדיקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/04/2014 | 20:46 | מאת: ליהי

אני בשבוע 39 הריון תקין ללא דימום. היום עשו לי מוניטור אין צירים . הרופא רצה לבדוק שצוואר הרחם סגור עשה לי בדיקה ידנית ואמר שהכל סגור. אחרי שעה בניגוב הבחנתי בהפרשה דמית. האם הבדיקה גרמה נזק!?!?!? האם ללכת למיון?

09/04/2014 | 07:32 | מאת: צביה רן

שלום ליהי, הרבה פעמים אחרי בדיקה גניקולוגית יכול להיות מעט דימום, על אחת כמה וכמה בחודש מתקדם של ההיריון. עקבי בימים הקרובים מה קורה, גם יתכן שהפקק הרירי בדרכו החוצה וצופה את התקרבות הלידה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה