קשיים בגמירה לגבר

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/10/2014 | 13:38 | מאת: ליאת

היי,יש לי חבר שנורא קשה לו לגמור המון פעמים בסקס הוא לא גומר,או שלוקח לו כמה שעות עד שהוא גומר גם מססמאו שאני עושה לו ביד גם לוקח לו הרבה זמן.האם זה מראה על בעייה מסויממת?האם זה מראה שהוא פשוט לא נמשך אלי?...ומה נתן לעשות בנוגע לזה?

26/10/2014 | 09:25 | מאת: ד"ר אילן בירן

נראה מדבריך שהחבר שלך סובל מ'שפיכה מעוכבת' שהיא קושי או חוסר יכולת לגמור במשגל. בסופו של דבר הוא מצליח לגמור ומכאן - כמו גם מגילו הצעיר - שהסיבה אינה גופנית אלא פסיכוסקסואלית. אם קושי זה גורם לו תסכול רב - מוטב שתפנו בהקדם לסקסולוג כמוני ותלמדו, בטיפול התנהגותי זוגי, להתגבר על הבעייה. אם אתם באזור המרכז תוכלו לתאם גם אתי בתל אביב בטל' 03-6912401 אחה"צ ובערב. בהצלחה!

מנהל פורום סקסולוגיה