הרפייה ידנית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/07/2005 | 18:05 | מאת: בטיטו

אני רווק בן 28 שגר בישוב מרוחק שלא קרוב לאחד משלוש הערים המרכזיות. אני מטופל פעם בשבוע באופן קבוע אצל מסאז'יסטית בטיפול אירוודה במשך כ7.5 חודשים. חשבתי לבקש ממנה בתוספת לטיפול הנפלא שלה גם הרפיה ידנית. המסאז'יסטית היא גרושה בת 45-50 גרושה, ממוצא רוסי, שאני הלקוח היחיד שלה בקביעות. מה אתם אומרים? יש סיכוי? האם זאת חוצפה?

21/07/2005 | 18:36 | מאת: מישהי

מה חוצפה? תשאל אותה ותדע...מנין לנו לדעת מה חוצפה בעיניה? יודע מה? בתוספת תשלום לא חוצפה...בטח תהיה מרוצה

22/07/2005 | 08:59 | מאת: רוני

אין בכך כל פסול. חלק מהרפית הגוף הינה גם הרפיה מינית. הרבה מהמעסות עובדות כך כחלק מעבודתן. לא נראה לי חשוב באיזה גיל המעסה הכל לפי הטעם שלך נסה ונראה שלא תתאכזב

23/07/2005 | 15:59 | מאת: מסאז'יסטית

מעניין. לו היית זקוק לטיפול פיזיוטרפי מדי שבוע, האם היה עולה בדעתך לגשת יום אחד לפיזיוטרפיסטית שמטפלת בך ולהציע לה "תוספת" של הרפייה מינית ?? מסאז' הוא מקצוע מכובד לכל דבר. העובדה שיש בין המסאז'יסטיות גם כאלה שהפכו אותו למשהו שגובל בזנות (כן, הרפייה מינית תמורה תשלום זו זנות, למי שלא יודע) זו אכן בעיה, אבל התשובות שנכתבו כאן רק מוכיחות עד כמה אדיוט הוא הגבר הישראלי הממוצע. אז כן, אם אתה באמת רוצה להעליב את אותה מסאז'יסטית ולהסתכן בכך שיעיפו אותך לכל הרוחות מהמקום בו היא עובדת (ויתכן שמגיע לך דרך אגב) - אני באמת מציעה לך לשאול אותה בפעם הבאה אם היא מוכנה "לעשות לך טובה". אחר כך אתה יכול ללכת באותה הזדמנות ולהציע את ההצעה המדהימה הזאת גם לעובדת במכולת, לדוורית, לפקידת הבנק ולמורה בבית הספר של הבן שלך. מעניין איזה תגובות תקבל.

23/07/2005 | 16:48 | מאת: בטיטו

קראתי את ההודעה ואני רוצה לאמר שהודעתך לא לעניין. קודם כל, אני מטופל 7.5 חודשים מבלי להזכיר את העניין בכלל. הטיפול מקל עלי ועוזר לי, כיוון שאני סובל מלחצים שנותנים ביטוי גופני. אך, בגלל שאירווודה היא משיכת שמן על פני הגוף העירום של המטופל. אז, ישנה וכמעט בהכרח מתח מיני במהלך הטיפול. תמיד במהלך הטיפול כאשר היא מעסה את איזור הבטן התחתונה או איזור העליון של השוק. אני עושה את כל שביכולתי כדי שלא תהיה לי זיקפה. ולאחר הטיפול אני חש גם בכאבים באשכים כתוצאה מהמתח המיני. אם את יודעת מה זה אירוודה את לא יכולה להתעלם מהעניין. זה בהכרח קשור. וזאת גם הסיבה שאני לא משווה את זה לזבנית בחנות המכולת או לעורכת הדין.

17/02/2009 | 10:36 | מאת: גברי

0522958156 ‬www.vipmassage.co.il לפתוח את הלב להתאחד עם המגע.לאנשים שאוהבים מסאזים ארוכים. תצומת לב יחס אישי ואוזן קשבת. *פינוקים וחויה בסדנאות מסאז זוגי-לפנק ולהתפנק לתת ולקבל להרגיש ולהתרגש כמתנה,יום נישואים,יום הולדת ולחיזוק ושידוג הקשר הזוגי-לתקשר דרך הידיים ומגע מתוך מודעות,נתינה ואהבה.הסדנאות מפגש חד פעמי של כ 3.5-4 שעות. מסאזים *לארועים. *בטבע. *אישיים. *זוגיים. *חוייתיים. *בשיתוף בן הזוג. *ב 4 ידיים. *לצמיחה אישית ופתיחות גוף נפש. מטפל ואומן במסאז(s.m) ב- 7 טכניקות רפואיות וכלליות.לאיזון ושחרור הגוף,לרענון,כיף,הנאה ופינוק. בוגר:מדיסין,מאסטר ושלוס. תלמיד-זן,בודהיזם וטנטרה. *מקום כפרי במרכז עם פרטיות מלאה ובאוירה רומנטית.

24/07/2005 | 23:40 | מאת: איתמר.

אני סבור שאל לך להציע זאת ,אלא לאונן לבד.תהיה גבר עד הסוף,ותעשה זאת לפני כל טיפול כדי שלא יהיה כל מתח מיני .

26/07/2005 | 23:29 | מאת: בטיטו

בהמשך לעיצות שקיבלתי מהפורום, החלטתי לא לבקש במפורש את הבקשה. כי לא ידעתי איך תגיב . אלא, להראות את רצוני בהתנהגות מרומזת. ובקיצור: ישנם 4 חלקים אירוטים בעיסוי לטעמי: א. בהתחלה- משיכת כל הגוף בשמן רב. ב. עיסוי איזור השוקיים העליונים והפנימיים. ג. עיסוי החלק שמדרום לבטן עד קו שיער הערווה. ד. כאשר אתה נדרש להתהפך על הקו. בכל החלקים האלה לא עצרתי את התרגשותי ואף היתה לי זיקפה. המטפלת לא דיברה על כך. אך, גם לא נמנעה מלטפל. היה קטע שהיא שאלה אם קר לי ואני רוצה סדין- אמרתי שאין צורך.מדהים היה ,היא ממשיכה לעסות לי את השוקיים העליוניות והפנימיות גם בעת זיקפה ברורה. בסיום היא אמרה לי, שהפעם הייתי יותר רגוע ופתוח (לא ממש הבנתי למה?) אני מתלבט אם לשאול אותה? כיצד לעשות זאת? והאם עדיף בטלפון, מראש?

28/07/2005 | 20:48 | מאת: הוא

24/05/2022 | 12:48 | מאת: א.ר.י

הי. צהריים טובים לך מסאז'יסטית. ממה את נעלבת? אם ..מזה להציע כסף?/תשלום? מבלי/עם לשאול??! או, עצם פעולת הדבר, הרפייה ש..כבר קיימת.? ש..כי להתמודד בנוסף מול מסאז'יסטית ש..מציעה היא, אתזה? פעמים לקוח/מטופל / לבין מטפלת/מסאז'יסטית נקרא לזה כך גם; מקבל שירות/נותנת שירות כ..כותרת (חיובית ככלל) ש.. בין כלללל.... דוגמאות אלו שכתבתי, בין. ל..בין. משני הצדדים "התנגשות". הן לחיוב הן לשלילי אף (גם) הן זכות. בעניין הרפייה. כ..שלילית/כ..חיובית כ..זכותית אף. יש פה, אני מרגיש ש..מהלך אני בדקויות ..דקויות. מבינה? אוקיי, אינני יודע אם תתקבל התגובה כאן, ב..zap doctors מה גם אלייך מסאז'יסטית אם ..ואיך יגיע? ומתי? ומי יגיב?/מי יענה? ועוד ..ועוד.. שמח אהיה לתגובה תודה.

23/11/2023 | 00:01 | מאת: איציק

נוווו. מה קרה בסוף. נ.ב זיקפה במסאג זה משהו רגיל

23/04/2024 | 17:14 | מאת: מייק

תן לי את הפרטים שלה ואבדוק בשבילך

מנהל פורום סקסולוגיה