צניחה חוזרת של דפנות הנרתיק, לאחר ניתוח.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

18/11/2015 | 19:02 | מאת: ש.

שלום ד"ר אלקלעי. לפני שנתיים עברתי ניתוח TVT, כריתת רחם והרמת דפנות הנרתיק באמצעות רשת. לאחרונה אני חשה כאבים בנרתיק ותחושה של צניחה חוזרת. האם זה אפשרי לאחר זמן קצר כל כך? כיצד ניתן לטפל בזה עכשיו. אודה לך מאוד אם תוכל להשיב על שאלותי.

שלום רב, יכולה להיות צניחה חוזרת לאחר שנתיים מניתוח לתיקון צניחה. ממליץ לך להבדק בדיקה אורוגינקולוגית, ובהתאם לממצאים לתכנן את הפתרון הכירורגי (אם בכלל ....) . בברכה, דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה