ציסטה חיצונית - דחוף

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

15/11/2015 | 12:54 | מאת: לילך

דר שלום , יש לי ציסטה קרוב לפתח השתן הייתי בעבר אצל רופא נשים ואז אורולוג המליצו על מעקב עכשיו ממש כואב לי באיזור הבטן התחתונה נראה לי שציסטה גדלה ממש היא מציקה ואני חוששת לדלקת באיזור הבטן התחתונה האם אורוגניקולוג זה יותר מתאים לטיפול בנושא כזה ? יש אורוגניקולוג כירוגי? האם ניתוח כזה הוא בהרדמה מלאה חשוב לציין שאני חוששת כי עוד לא הייתי בהריון בת 32

שלום רב, יש לעבור ברור קצר לגבי אופי הציסטה - בד"כ ברור זה כולל בדיקות הדמייה כגון אולטרא סאונד או MRI . בהתאם לממצאים של מקור הציסטה - יוסבר לך היקף הניתוח. אשמח לבדוק אותך וייעץ לך בהתאם במרפאתי, דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה