דליפת שתן לאחר ניתוח להסרת הערמונית

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

13/11/2012 | 00:21 | מאת: ליאור

שלום. חודשיים לאחר ניתוח להסרת הערמונית. יש לי דליפת שתן חמורה (5 חיתולים ביום). מה לעשות? אנא המלצה לפיזיוטרפיסט שמתמחה בביופידבק. לא מצאתי אחד כזה. תודה רבה.

24/11/2012 | 10:43 | מאת: חיים

שנה לאחר ניתוח ערמונית שפירה אני עדיין זקוק לאמצעי הגנה תחתונים חד פעמיים אני מקבל ספזמקס וזה לא משפר משמעותית קיבלתי תרופה נוספת בשם סימבאלטה 30 אני קורא את העלון ואינ רואה שום קשר למצבי האם זה יכול לעזור? אני חושש לקחת את התרופה

07/12/2012 | 13:32 | מאת: פולי

ליאור עברתי את מה שאתה עובר וייתכן ואוכל לעזור כמובן בהתנדבות תתקשר 0522547896

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה