בעיות בבליעה-רפלקס הקאה מוגבר

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

23/08/2015 | 11:36 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב, בני בן 10 חודשים לא מסוגל לאכול שום מרקם חוץ מנוזל. ברגע שמרגיש אוכל בגדול של פירור ישר מתחיל אצלו רפלקס הקאה שלבסוף הוא מקיא גם אחרי שהאוכל נפלט. אני לא יודעת למי לפנות לקלנאי תקשורת, מרפא בעיסוק או רופא אאג אשמח לקבל הכוונה מסודרת מה עושים במקרה הזה. אנחנו מאיזור השרון. תודה רבה.

יש מספר מקורות, לעזרה מרפאת אכילה לילדים בבית חולים תל השומר או אלין בירושלים קלינאי תקשורת עם נסיון עם תינוקות, דרך קופח או פרטי מכון להתפתחות הילד, כדי לבדוק עוד רגישויות ותגובה לגירויים את מוזמנת לפנות גם אלי, באופן ישיר לטל 050-2099435

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה