בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/04/2015 | 12:37 | מאת: הפי

שלום, אני בת 28 ואובחנתי כסובלת "מתת פעולה של בלוטת התריס". הייתי רוצה לדעת מה זה אומר, מה ההשלכות, אני יודעת שהטיפול בבלוטה מצריכה נטילת כדורים יום יום . אבל אינני יודעת מה קורה איתי, כששאלתי את הרופא הוא אמר לי כשתירצי לכנס להריון תחזרי אלי! בכל אופן אשמח אם תבהיר לי מה תפקיד הבלוטה ומה זה אומר שיש לי "תת פעולה"? תודה.

שלום תת פעילות משמעותה שהבלוטה לא מפרישה מספיק הורמון ולכן יש צורך תוך מעקב לקחת השלמה של ההורמון חיצוני. הורמון הטירואיד משפיע על רוב מערכות הגוף דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת