הרגשה בשריר אחרי אימון?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/06/2016 | 08:09 | מאת: חיים

בוקר טוב אורי:) כשאני מסיים אימון של כ12 קילומטר בזמן של כ1:40-50 הליכה אינטינסיבית אז בימים שלמחרת יש לי כמו הרגשה של אי נעימות בשריר כמו עקיצות או הרגשה של מתיחה לחצי שניה שנעלמת מה זה אומר האם עליי להוריד עומס באימונים או שזה טבעי אחרי אימון מאומץ כזה שיהיה את התחושה הזו

חיים שלום, קשה לענות . לא ברור באיזה שריר אחורי מדובר, שוק אחורי או ירך אחורית. בנוסף אתה יוצר קשר בין ההליכה האינטנסיבית לתחושה, האם בימים בהם אינך הולך אינטנסיבי אין את התחושה הזו? אתה מציין כמה ימים.. כמה? חצי שנייה פעם אחת וזהו? פרט יותר ואנסה להתייחס. בהצלחה אורי

06/06/2016 | 05:00 | מאת: חיים

לצורך העניין כשאני עושה הקפה אחת של 6.5 קילומטר אין לי את הבעיה הזו את המתיחה הקלה הזו ולגבי המיקום של הכאב זה בשוק בחלק העליון שלו

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה