פיתוח גוף בגיל 30 פלוס

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2016 | 18:18 | מאת: ph,uj

שלום, פעם שמעתי שמגיל 25 בערך יורדת יכולת הגוף לפתח מסת שריר (שממשיכה לרדת לאורך כל החיים). מצד שני, ראיתי בתכניות על מבוגרים, בני 70 פלוס שפיתחו גוף ממש בצורה מקצוענית.. אני בן 33 ורוצה לפתח גוף, לא באדיבילדינג, אלא ממש מסת שריר. אני רזה ורוצה להשתנות קצת.. זה "מאוחר מדי"?

שלום, וודאי שאפשרי וכפי שציינת גם בגילאים מבוגרים. אכן מבחנה פיזיולוגית ככל שמתבגרים היכול להעלות מסת שריר פוחתת אך לא נעלמת. לכן התשובה היא חד משמעית - אפשר. ברור שעליך להתייחס גם לתכנית אימון מתאימה וגם לתכנית תזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה