אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/07/2015 | 00:04 | מאת: אחד

שלום! אני בן 31 רזה, עם מעט כרס. חדש בכל הקשור לאימון. המטרה שלי היא פיתוח שרירים והשטחת הבטן. יש לי זמן עבור פעמיים בשבוע אימון. התחלתי באימון שעה של כל הגוף, פעמיים בשבוע לפי תכנית המדריך במכון. מדריך אחר המליץ לי עכשיו על תכנית ab פעמיים בשבוע. יום a כולל חזה ידיים בעיקר, ויום b כולל רגליים חזה בעיקר, כאשר תרגילי החזה הם אחרים מיום a. יש גם קצת תרגילי מרפקים/גב. כפיפות בטן מהוות חימום לשני הימים. האם זו נשמעת תכנית סבירה?

שלום, חשוב להבין שאימון נגזר ממטרות והזמן הריאלי שאתה יכול להקדיש לכך. על פי תיאורך אתה יכול לבצע רק שני אימונים בשבוע - לפיכך אין שום הגיון לבצע אימון a b אלא להישאר באימון לכל הגוף עם דגש על שרירים גדולים ולוותר לגמרי על יד קדמית / אחורית גם בגלל אורך האימון וגם שממילא שרירים אלו עובדים בתרגילים הגדולים. ברור שיש להתייחס גם לתזונה - רצוי בליווי תזונאי/ת ספורט בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה