סיבוב חיצוני בכתף

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/07/2015 | 16:27 | מאת: שלום

היי אורי, אני לוקח גומייה, מלפף אותה סביב ידית הדלת , ועם זרוע צמודה לגוף אני מבצע סיבוב פנימי של הכתף - באיזה מ-3 הזוויות במרפק יהיה לי הכי קל לבצע תנועה זו ולמה? - כשהמרפק בזווית 90 מעלות, ואז ההיקף המעגלי שקצה הגומייה שאני מחזיק בידי עושה הכי ארוכה . - מרפק בכפיפה מקסימלית, הדרך שקצה הגומייה עושה קצרה יותר, וקצה הגומייה גם קרוב יותר לתחילת מקור הסיבוב, כלומר לכתף עצמה. - מרפק בכמעט פשיטה מוחלטת רק קצת כפיפה בכדי לאפשר עבודה עם הגומייה , במקרה הזה קצה הגומייה עושה גם כן דרך קצרה מאוד, אך המרחק הפעם מהכתף הוא הכי גדול. תודרבה!!

שלום, הכי קשה יהיה בזווית של 90 מעלות מאחר וזה יצור את טווח התנועה הגדול ביותר. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה