אימון trx

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/05/2015 | 12:26 | מאת: גלית

היי אני מתאמנת בביית trx כפעמיים בשבוע האם עליי לשלב עוד אימון (אירובי עושה הליכות פעמיים בשבוע) אימון משקולות חופשי או משקולות גבוהות או גומיות כי trx עובד על כח מה עליי להוסיף אם בכלל צריך? תודה מעוניינת בחיטוב וצמצום היקפים והעלת מסת שריר

גלית שלום, לגבי הפעילות האירובית ממליץ להוסיף עוד אימון אחד, מומלץ להעלות מעט את העצימות של האימונים האירוביים כלומר לשלב מדי פעם ריצה קלה עם ההליכה. לגבי אימוני הכוח - trx עשוי להספיק, הבעיה היא שלאחר תקופה לא ניתן להוסיף משקלים (שימוש במשקל גוף מוגבל) ולכן כן מומלץ להוסיף משקלים . חשוב להדגיש כי לא ניתן לבצע חיטוב ( הורדת שומן) והעלאת מסה בו זמנית, עושים זאת בתקופות ותכנית התזונה צריכה להתאים לכך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה