Trx

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/05/2015 | 08:47 | מאת: ציפי

שלום רב אני עושה סטודיו סי כבר שבע שנים , שזה עיצוב חיטוב , מרגישה כבר שזה לא חזק עבורי האם trx אימון יותר חזק האם זה מחטב? , או שזה רק אימון כוח? ,או שאני צריכה לשלב בין סטודיו סי לtrx ,אודה לתשובתך ומה עדיף כי שמעתי שtrx הכי טוב לעיצוב חיטוב

ציפי שלום, בואי נעשה מעט סדר במושגים: עיצוב משמעו העלאת מסת שריר בעוד שחיטוב משמעו הורדת % שומן. לא ניתן לעשות את שניהם בו זמנית ( שהרי הם מנוגדים פיזיולוגיה) בכדי לעצב את הגוף יש לעבוד בהתנגדויות גבוהות באימוני כוח . TRX הוא אחד הכלים שעשוי לעשות זאת ולפיכך בהחלט ממליץ להוסיפו לתכנית האימון. במידה ואת מתאמנת אם ה TRX שלוש פעמים בשבוע את בהחלט יכולה לוותר על סטודיו סי (בהתייחס למטרות שציינת) חשוב להדגיש ה TRX אינו !!!! הכלי הטוב ביותר לעיצוב ( כפי שציינתי חיטוב אינו קשור לעניין - לא בסטודיו ולא ב TRX ). הטוב ביותר לעיצוב זה תכנית נכונה - TRX, משקולות.. הם בסך הכל קלים, תכנית אימון מקצועית היא זו שתשיג את מטרתך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה