שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/04/2015 | 19:48 | מאת: שי

שלום , אני שי בן 19 וחצי , מאז ומתמיד רציתי להיות יותר גבוה בתקופה האחרונה התחלתי לחקור אם יש שיטות טיבעיות להאיץ את התהליך .. שמתי לב שרוב שחקני הכדורסל גבוהים והסקתי שאולי העובדה שהם קופצים הרבה עוזרת להם בתהליך, כתוצאה מכך התחלתי לקפוץ בחבל.. האם מדובר במיתוס? או שיש סיכוי אפילו הכי קטן שהחבל יכול להשפיע על הגוף.. תודה

שי שלום, אין שום קשר לניתורים ( או כל פעילות אחרת) וגביהה בטח לא בגילך. שחקני הכדורסל גבוהים לא בגלל הניתורים אלא בגלל שנולדו גבוהים "ובברירה הטבעית" יתרון הגובה למשחק זה. בדיוק כפי שהרמת משקולות אינה "מקצרת" את מרימי המשקולות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה