ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/04/2015 | 23:11 | מאת: סוזי

שלום! אני מתאמנת בחדר כושר כשלושה חודשים ( עם הפסקה של חודש באמצע) בין 3 ל 4 פעמים בשבוע עיקר הפעילות היא חוגים כמו עיצוב וחיטוב, קיקבוקס ומידי פעם קרוס.... כל אימון שלי הוא כשעתיים... (2 חוגים ברציפות). כולם מחמאים לי על איך שאני יורדת במשקל הבעייה שאני לא באמת מצליחה לרדת במשקל. אני בעיקר יורדת בהיקפים... לבינתיים ירדתי קילו 1 בודד!!! חשוב לי לציין כי אני דייי שומרת על תזונה וארוחות מסודרות הבעייה שאיני אוכלת פירות וירקות בכלל ונראה לי כי זה מה שמעקב לי את הירידה במשקל. אינני אוהבת כלל ירקות ופירות... האם זאת באמת הסיבה לזה שאיני יורדת במשקל? מה לעשות עמ כן לראות תוצאות גם המשקל? (בבקשה פתרון שהוא לא ירקות ופירות). תודה, וחג שמח סוזי

סוזי שלום, אכן המפתח להורדת משקל נמצא בתזונה. בכדי לרדת צריך להיות בגרעון קלורי, זאת ניתן להשיג גם ללא ירקות ופירות ( אם כי הם חיוניים לבריאותך). המלצתי - התייעצי עם תזונאי/ת, קבלי תכנית תזונה מתאימה והיצמדי אליה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה