חיטוב ופחמימות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/03/2015 | 00:34 | מאת: מתן

שלום לכולם! אני כרגע בתהליך חיטוב ושמעתי עיצה מחבר להוריד את צריכת הפחמימות רק לירקות כשזה יוצא בערך 30 גרם ליום.... אני אכן משיל שומן בצורה מהירה ולא נראה שאני מאבד מסת שריר אך כל אימון כרוך בקושי אני מדבר על עייפות ולפעמים גם סחרחורות... כאדם ששם דגש על בריאות לפני מראה,הייתי רוצה לדעת עם דיאטת פחמימות שכזו עם כמות גליקוגן מועטה שכזו בככל בריאה עם אימון עצים , וכמובן אני יודע שפחמימה שווה אנרגיה לכן אני תשוש... תודה מראש! מתן

מתן שלום, אתה צודק בחששך, אכן הפחמימה היא מקור אנרגיה חשוב במיוחד למתאמנים. חשוב להבין שבתקופת חיטוב יש להיות בגרעון קלורי קל - מה שיאפשר את הורדת % השומן, לכן חשיבותה של הפחמימה רבה בתקופה זו. ממליץ שתתייעץ עם תזונאי/ת ספורט באזור מגוריך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה