חלבון מי גבינה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/01/2015 | 03:31 | מאת: נתנאל

אני יודע שצריך להגיע לאותה כמות חלבון ביום בלי קשר אם התאמנתי או לא באותו היום. איני מספיק להגיע לכמות החלבון הרצויה רק ממזון ואני שותה גם שייק חלבון מי גבינה. הבנתי שחלבון מי גבינה נספג במהירות לגוף ככה שהאפקטיביות שלו ממש טובה ישר לאחר האימון.. אך האם ביום ללא אימון הוא גם אפקטיבי? עד היום הייתי שותה אבקת תשלובת חלבונים שהיא מכילה גם חלבונים בעלי ספיגה איטית ולעיתים בימים ללא אימון הייתי שותה לפני השינה ככה שבמהלך השינה הגוף יקבל גם חלבונים, אך אני תוהה אם גם חלבון מי גבינה שמתפרק תוך שעה בגוף הוא טוב לפני השינה?

נתנאל שלום, אכן סה"כ הצריכה היומית היא החשובה. אני לא בטוח שלצריכת חלבון לפני השינה יש יתרון בהשוואה לשעות אחרות, אך בוא נחכה לתשובתה של אילנית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה