כאבים בארבע ראשי .

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/12/2014 | 20:26 | מאת: תמיר

אורי שלום . אני בן 13 ו-4 חודש , ולפני יומיים שיחקתי כדורגל , (הרבה , בערב,) אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן עם הרבה ילדים . ובקיצור , יום אחרי המשחק התחילה לכאוב לי הרגל , בארבע - ראשי, אבי אמר שזה יעבור לי עוד כמה ימים , אבל כל 4 שעות בערך מתחיל לכאוב לי הרגל ואני לא יודע מה לעשות .... בבקשה אם אתה יכול לעזור לי אני אשמח מאוד . תודה ולהתראות

תמיר שלום, קרוב לוודאי שהכאב כבר עבר לך. אם עדיין לא עבר אתה יכול לבצע עיסויים על הירך / ארבעת הראשים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה