פעילות ע"ג הליכון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/11/2014 | 12:06 | מאת: Eytan

מה משך זמן כל אימון ומה מספר האימונים המומלצים לשבוע? מה עדיף אימון במהירות ושיפוע קבועים או להשתמש בתוכניות up&down הקיימות במכשיר ? גילי 68 ואני מתאמן ע"ג מכשיר ביתי על פי דופק מטרה 120-130. בתודה מראש וסופ"ש נעים איתן

איתן שלום, אימוני לב ריאה (אירוביים) מומלץ להתאמן בתדירות של בין 3 ל 5 פעמים בשבוע למשך של בין 30 ל 60 דקות. עצימות האימון נקבעת לפי דופק, עם זאת הנוסחאות למציאת דופק לא מדויקות ולכן מומלץ לבצע בדיקת סף חומצת חלב. במידה ולא עושים בדיקה זו ניתן להשתמש בסולם בורג. בלינק המצורף תחת כותרת מאמרים חפש את המאמר " דרוג מאמץ גופני על פי תחושה" . בנוסף תוכל למצוא באתר תחת כותרת "חדר כושר מקוון" הסברים נוספים . http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה