כושר ותזונה גיל 39

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/10/2014 | 18:12 | מאת: בלוגרית

היי. אני בת 39 שוקלת היום 76 גובהי 1.72 זהו המשקל הכי גבוה שהייתי בו בחיי. איני שומרת תזונה כלל ולא מבצעת פעילות ספורטיבית. בעבר הייתי. משקלי היה 65. אני שוקלת לחזור לזה בהדרגה אך חלפו 5 שנים מאז הפעם האחרונה יש לכם תוכנית עבורי כדי להתחיל? מה ההמלצות?

שלום, אכן חזרה הדרגתית חשובה ונכונה. חשוב להגדיר מטרות ריאליות. המפתח להורדת משקל הוא בשילוב של פעילות גופנית ותכנית תזונה. הסוד הוא כמובן לשלב זאת כחלק מאורח חיים ממליץ בחום לבצע את תכנית התזונה עם תזונאי/ת ואת תכנית האימון לקבל ממדריך מוסמך. במדיה זו לא ניתן לבנות תכניות אימון, אך לאחר שתתחילי את מוזמנת להמשיך ולהתייעץ. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה