כאבים בצד הבטן לאחר ריצת 7 ק''מ. (אבקש לקרוא הכל)

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/09/2014 | 14:53 | מאת: מרום חן

שלום רב , אתמול רצתי ריצת 7 ק''מ. אני רץ כבר חצי שנה. אתמול לקראת סוף הריצה החלו לי כאבי בטן חזקים בצד ימין של הבטן באזור הטבור. לא בטבור עצמו , אלא בצד ימין שלו ובהמשך הצד הימני בבטן. שהתחלתי לרוץ זה קרה לי מדי פעם אבל אתמול לאחר שאני כבר מנוסה זה פתאום קרה. זה לא כאב צד רגיל שקורה לחלק בריצה זה משהו שונה ואני מרגיש את זה. חשוב לי לציין שבעבר עברתי ניתוח בטבור לאחר שבר כלי דם. נורא קשה לי עם זה ואני מרגיש את הכאב בכל נשימה ובכל תזוזה. יכול להיות שזה שריר תפוס או משהו אחר? אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש :) .

מרום שלום, לא בהתמחותי. במידה והתופעה ממשיכה עליך להתייעץ עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה