רעד בשרירים - המשך

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/09/2014 | 14:43 | מאת: שלמה

אורי - תודה על תשובתך. כתבת: "תופעה מוכרת ונובעת כתגובה למאמץ. לעתים באזורי גוף מסוימים בעיקר בטן התופעה מתרחשת גם במאמץ נמוך כתגובה עצבית. כמובן שלא מדובר במשהו בעייתי." שאלתי היא: האם ומה ניתן לעשות כדי למנוע את הרעד הזה? תודה מראש.

שלמה שלום, פשוט להמשיך לתרגל. לעתים שינוי תרגילים לתקופה מסוימת עשוי למתן הרעד, למשל אם הרעד מופיע בעיקר בכפיפות בטן עבור לתרגילים אחרים כגון תרגילים סטטים (פלנקים) בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה