כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/08/2014 | 01:04 | מאת: אגם

היי , לפני כחודש התחלתי להתאמן אך ורק בחיטוב הגוף כי אני ממש ממש רזה . בעיקר סקוואטים(תרגיל לחיטוב הישבן) , לפני כמה ימים הבחנתי שכבר אין לי רווח בין הרגליים ( ירכיים , שוקיים ) שזה היה אצלי כל הזמן ואני אוכלת בריא ומסודר ולא השמנתי בכל הגוף אלא רק שם , יכול להיות שאם פיתחתי שריר בישבן זה מגדיל לי את השוקיים ומצמצם את ה"רווח" ?.

אגם שלום, כן יכול להיות. עם זאת ממליץ שתבני תכנית אימון מסודרת בהתייעצות עם מאמן כושר מוסמך. מתיאורך נראה שתכנית האימון שלך אינה מקצועית. בהצלחה אורי

26/08/2014 | 14:48 | מאת: אגם

אם אני יפסיק הן יחזרו להיות מה שהיו ?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה