לי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/07/2014 | 07:41 | מאת: לי

שלום, שאלה - אם אני יושבת 10 שעות כל יום במשך שנה בצורה מסויימת (שלא ממש נוחה) ולחץ על איזור מסויים זה יכול לשנות את צורת הירכיים? כי שמתי לב שמשהו השתנה (לרעה..) משהו שלא היה לפני הישיבה הזו..ועוד דבר, אם זה אכן שינה אז האם ניתן לשנות ע"י "לחץ" או משהו כזה את צורת פיזור השומן בירכיים? אני מקווה שהצלחתי להסביר..תודה..

לי שלום, ישיבה א- סימטרית בהחלט עלולה ליצור שינויים תלוי כמובן באזור עליו מפעילם לחץ א- סימטרי. זה לא ישנה את פיזור השומן בירכיים. קרוב לוודאי שהשינוי נובע יותר מאי פעילות הגורמת לעלייה ב % השומן ולא מלחצים א- סימטריים בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה