מעבר מאופניים ושחייה לריצה.....די דחוף לפני גיבוש

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/07/2014 | 06:31 | מאת: אורי

שלום אני לפני גיוס עקב דלקת בגיד אכילס התאמנתי חודש וחצי על אופניים ולאחר מכן חודש וחצי על שחייה 40 דקות ( נמנעתי מריצה בתקופה זאת עקב דלקת בגיד אכילס)...כרגע עבר לי הדלקת בגיד אכילס ולאחר התייעצות עם רופא אני יכול לרוץ ..אני מתאמן בין3-4 פעמים בשבוע 1)האם אני יכול להתחיל בריצה בין 20 ל30 דקות על דופק 80-70? ולאחר חודש וחצי לעבור לדופק 80-90 למשך 40-50 דקות ,לאחר תקופה שלא רצתי רק שחיתי ? 2) כיצד אני יכול לעבוד על אניארובי האם ריצות של 400* 4 יכולות להיות הכנה טובה 3) וכיצד אני יכול לשלב זחילות צריך תשובה מפורטת בהקדם יש לי גיבוש עוד כמה חודשים

אורי שלום, לא ציינת את מועד הגיוס, נתון שעשוי לעזור בתשובה אכן מומלץ להתחיל בהדרגה, מומלץ להתחיל ב3 אימונים בשבוע למשך של כ20 דקות בריצה קלה, אל תתייחס לדופק בשלב זה (בכל מקרה הדופק לא יהי 70- 80 אלא לכיוון של 150 170) . בנוסף לא ממליץ בשלב זה לבצע אינטרוולים , עלול לגרות את הגיד. למה זחילות? זחילה זה יותר טכניקה. פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה