המשך:בליטה מאחורי האשך

דיון מתוך פורום  וריקוצלה דליות בוורידי האשכים

19/04/2014 | 12:27 | מאת: א'

תודה על תשובתך המהירה. האם הגידול באשך כפי שתיארת הוא מצב מסוכן שיכול להוביל לדברים יותר מסובכים?ומה? אם אני אחכה לאחרי החג ללכת לקופת חולים ייקרה משהו? כי אני די מתבייש לספר לאבא שלי

שלום שוב, אל תתבייש לדבר עם אבא. אין כאן כל מקום לבושה - לא מדובר במשהו לא טוב שעשית. תור בקופת חולים עלול לקחת כמה ימים. אני חוזר על ההמלצה - לפנות למיון, אולי מחר בבוקר זה זמן טוב. יכול להיות שמדובר בשום דבר ותוכל להיות רגוע. בברכה, ד"ר רענן טל

19/04/2014 | 15:27 | מאת: א'

הבעיה זה שאני לא יודע איך לספר לאבא שלי שהאשך שלי נפוח

מנהל פורום וריקוצלה דליות בוורידי האשכים