יש לי ילד בן שנה ושמונה חודשים - ילד יחיד

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

20/06/2016 | 10:48 | מאת: לימורבד

יש לי ילד בן שנה ושמונה חודשים - ילד יחיד בבית הוא מאוד פעיל ורועש אך במעון בו הוא שוהה מאז גיל 11 חודשים המצב שונה לחלוטין הוא מאוד מופנם, פסיבי וסגור הגננת מקפידה להזמין אותו (למשוך אותו פיזית) למוקדי פעילות או למשחק עם ילדים אחרים הוא לא יוזם זאת בעצמו אלא תמיד מובל על ידי צוות הגן או ילדים אחרים הוא תמיד ישחק במשחק מוכר כל עוד לא מעודדים אותו להתנסות במשחק חדש כשהוא בכל זאת ניגש לילד אחר זה כשאותו הילד משחק בצעצוע שהילד שלי רוצה הוא בעיקר אוהב לצייר, להדביק, לשמוע סיפור ולהתעסק עם חומרים שונים מבין מצוין כל מה שמדברים אליו אך לא מדבר (כרגע אומר כ-10 מילים , בעיקר בבית, בגן הגננת כמעט ולא שומעת אותו) אשמח לשמוע את דעתך

נסי להזמין חבר או קרוב משפחה בגיל בנך לבית וראי איך האינטרקציה בינהם. כך תגדילי מעגל חבריו ואולי יפתח גם בגן.

מנהל פורום התפתחות הילד