חנק פתאומי

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

19/08/2015 | 23:46 | מאת: גלית

שלום רב, בתי בת חודשיים. כחודש וחצי בזמן אכילת בקבוק היתה לפעמים נחנקת בעת ההזנה- שזה טבעי. מזה מספר שבועות החנק שלה החמיר גם שלא בזמן אכילה. כאשר אני מטיילת איתה... או כל זמן אחר במשך היום הרבה אחרי שאכלה. פתאום היא עושה רעש של חנק פתאומי שאין לו (כביכול) מניע. ואז אני מרימה אותה בחיפזון ותופחת על הגב עד שבולעת את הרוק וחוזרת לעצמה. זה מתרחש כ-4 פעמים ביום. האם עלי לבדוק את הדבר? האם היא בסיכון? האם יכול להיות אי בשלות של משהו בגוף? מום? היא נולדה בשבוע 35+6. אודה לתשובתך

20/08/2015 | 22:42 | מאת: ליטל בוזאק

היי, המקרה שאת מתארת צריך בירור. גשי לרופא הילדים ובהמשך לרופא מומחה שיבדוק יותר. בהצלחה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות