שאלת קקי

דיון מתוך פורום  הורים לפגים ותינוקות

12/10/2014 | 18:53 | מאת: אורטל

שלום, התינוקת שלי בת 4 חודשים (עוד יומיים - עדיין לא לוקחת ברזל). בחודש האחרון היא אוכלת את רוב הארוחות תמ"ל (מטרנה אקסטרא קר קומפורט) וארוחה אחת יונקת. בערך אותה תקופה (חודש) יש לה יציאה ביום (לעיתים רחוקות פעם ביומיים). הקקי שלה ירוק כהה, במרקם של גבינה 5%, ובכמויות גדולות מאוד (לפעמים בורח מהטיטול). זה תקין? או שצריך בדיקת רופא/החלפת תמ"ל? תודה

19/10/2014 | 11:57 | מאת: פרופ' יעקב קוינט

שלום אורטל היציאות תקינות, אין צורך בכל שינוי בהנחה שעולה יפה במשקל בברכה

מנהל פורום הורים לפגים ותינוקות